Avdan İlkokulu

WEB https://avdanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Avdan Köyü Tavas DENİZLİ
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
MİSYON : Kurumumuzda eğitim öğretim imkânı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek ve ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
BAŞARILAR : 2011/2012 Eğitim Öğretim yılında 4. sınıf öğrencimiz Muhammet Furkan ULU Kaymakamlılık tarafından yapılan resim yarışmasında Tavas 1. olmuştur.

Öğretim Şekli :Tamgün
Saatler : 09.00 14:45
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Karahisar Kop araçları
Yerleşim Yeri : Avdan İlkokulu Tavas İlçesine bağlı Avdan Köyünde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle uzaklığı 85 km İlçeye uzaklığı 37 km
Kontenjan Bilgileri :